Crveni Krst Beograd

RED INFO PORTAL

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da Crveni krst Beograd od decembra meseca 2016.godine pokreće elektronski medij pod nazivom „ Red Info Portal“!

Svesni činjenice da se nalazimo u eri novih tehnologija i elektronskih medija, a analizirajuću društveno  odgovorna pravna lica  među kojima je veliki broj onih koji se uključuju u društveno korisni rad i humanitarne intervencije, „Red Info Portal“ pokrećemo sa željom da razvijemo uspešan elektronski medij koji će biti pravo mesto  svim pravnim licima da investiranje u oglasni prostor portala postane deo humanitarnog rada.

Sredstva prikupljena od oglasnog prostora portala usmeravaju se u humanitarne aktivnosti Crvenog krsta, i na taj način „Red info Portal“ postaje komercijalni elektronski medij koji je svojim oglasnim fondom izvor finansiranja potreba  ugroženog stanovništva.

Tim „Red Info Portala“ čini više od 150 mladih ljudi, studenata završnih godina Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Volonteri-saradnici ovog fakulteta, budući prevodioci i lektori, svoju dragocenu pomoć u funkcionisanju portala nesebično  pružaju od februara meseca 2016.godine, kada su  Crveni krst Beograd i Filološki fakultet potpisali „Memorandum o saradnji“. Cilj ove do sada  izuzetno uspešne  saradnje, na obostrano zadovoljstvo, je mogućnost rada i profesionalnog usavršavanja  za studente na projektu plemenitog cilja.

Prateći vesti iz celog sveta , kako bi se sadržaj učinio što  atraktivnijim,  „Red Info Portal“ je okrenut kulturi, tehnici, turizmu, medicini, nauci, humanitarnim aktivnostima, društvu u celosti, a jedino je lišen sadržaja koji je u bilo kakvoj vezi sa politikom i estradnom temetikom. Tekstovi će se objavljivati na dnevnom nivou, sa prednošću brze i tačne informacije iz svih krajeva sveta.

Svečano predstavljanje i zvanično otvoranje „Red Info Portala“ održaće se 13.decembra 2016.godine u hotelu „Metropol Palace“ u Beogradu. Svi naši građani će moći da svoje slobodno vreme posetom našeg portala upotpune kvalitetnim informacijama, zanimljivim temama, humanim pričama sa pozitivnim pogledom na svet, koji za krajnji cilj ima pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Vaša pitanja o „Red Info Portalu“ možete dostaviti putem imejl adrese Crvenog krsta Beograd redinfoportal@redcross.org.rs, ili na kontakt telefone 011/2620-616, 011/2627-856(Bojan)

Pozivamo Vas da od 13.decembra 2016.godine posetite sajt www.redinfoportal.com i zajedno sa nama budete deo jedne humane ideje!

Crveni krst Beograd #ljudski

 

 

 

 

 

Kviz o Crvenom krstu