Crveni Krst Beograd

Radionica prve pomoći na KIDS festu

Dečiji filmski festival Kids fest, dvanaesti put za redom, održava se od 23. do 30. oktobra 2016. godine u Beogradu – u Dvorani Doma Sindikata, i bioskopima „Cineplexx Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, ,,Fontana” i „Roda Cineplex“. U isto vreme festival će biti održan u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i u preko trideset gradova širom Srbije.Na festivalu će, kao i prethodnih godina, biti prikazana najkvalitenija filmska ostvarenja iz celoga sveta za decu predškolskog i školskog uzrasta: igrani, animirani i dokumentarni, 3D filmovi, od kojih je najveći broj sinhronizovan. Festival već tradicionalno podržavaju Ministarstvo kulture, Grad Beograd i Udruženje učitelja Srbije.

Važan deo festivala su i zabavne, kreativne i obrazovne radionice koje se održavaju u holu Dvorane Doma sindikata, od 24. do 28. oktobra. Crveni krst će organizovati radionice prve pomoći i realističkog prikaza povreda,stanja i oboljenja pored štanda koji će biti postavljen u holu Dvorane Doma sindikata od 24 do 28.oktobra u vremenu od 10,30 do 15,30h .

Danas su svoje znanje pokazali volonteri Crvenog krsta Stari grad, a narednih dana će to učiniti volonteri Crvenog krsta Savskog venca, Zvezdare, Zemuna i Voždovca.

 

 

Kviz o Crvenom krstu