Crveni Krst Beograd

Pokažimo im šta zaista znači ljubav!

Crveni krst Beograda i ove godine pokreće akciju “Pokažimo im šta zaista znači ljubav” koja za cilj ima organizovanje oporavka dece iz socijalno-ugroženih porodica. U vreme letnjih meseci, nakon završetka školske godine kada većina građana planira godišnje odmore, postoji mnogo porodica koje nisu u mogućnosti da to učine. Za decu koja odrastaju u njima, oporavak van Beograda je nedostižan san.

clip_image002U periodu od 2009. do 2015.godine, solidarnošću velikog broja Beograđana i kompanija, pomognuta je realizacija jednog od najplemenitijih socijalnih programa Crvenog krsta – Oporavak dece iz socijalno-ugroženih porodica. Preko 54.185 domaćinstava je u pomenutom periodu pomoglo da se organizuje odmor i oporavak za 1.562 mališana iz našeg glavnog grada. Većini je ovo bio i prvi odlazak van Beograda ( www.crvenikrst011.org.rs).
Osnovni cilj programa je da se deci čije je odrastanje ugroženo njihovim porodičnim stanjem, ponudi prijateljsko okruženje i pokaže da postoje ljudi dobre volje koji misle na njih, brinu o njima i njihovom detinjstvu.

Pozivamo Vas, da zajedno sa Crvenim krstom Beograda, učestvujete u realizaciji ove akcije.Vaša pomoć i podrška nam je neophodna i ove godine!

Vratimo im osmeh na lice! Budimo zajedno deo pozitivne promene!

Izgled uplatnice koju cete uz racun JKP ” Infostan ” dobiti mozete pogledati : Infostan-Uplatnica-April_2016

Od 4. do 21. maja 2016.godine, 4728 domaćinstava je uplatilo 1.685.573,53 dinara.

Kviz o Crvenom krstu