Crveni Krst Beograd

Mali umetnici za male heroje

Uskrs u Tempu u znaku vršnjačke solidarnosti

U susret uskršnjim praznicima, svi dečaci i devojčice  koji 8. i 9. aprila u terminu od 11h do 17h dodju u Tempo hipermarkete moći će da iskažu kreativnost, oslikaju omiljene motive na uskršnjim jajima i na taj način postanu deo humanitarne akcije koju je organizovao Tempo u saradnji sa Crvenim krstom Beograd i Crvenim krstom Srbije.

U Beogradu će mališani moći da odslikavaju jaja u Tempo centrima : Viline Vode bb, Autoput za Zagreb 35,Tempo Hipermarket 11 Ada  Obrenovački drum 3 i Tempo Hipermarket  u ulici Bačvanska 21. Pored korpi sa odslikanim jajima biće volonteri Crvenog krsta Palilula, Novi Beograd, Čukarica i Voždovac.

Sva jaja koja deca budu oslikala ovom prilikom izložiće se u direkciji kompanije Delez Srbija, a zaposleni će za njih odvajati novac koji će biti doniran organizaciji Nurdor, koja okuplja roditelje dece obolele od raka.

 „Uskrs je praznik koji najviše radosti izaziva kod dece, a kada svečanost omiljenog praznika možete da upotpunite i dobrim, humanim delom on dobija i jedan poseban i veliki značaj. Vršnjačka solidarnost, pružnje podrške, i sve to kroz jedan kreativan pristup je vrednost koju želimo da podstaknemo kod najmladjih, i za šta se mi kao kompanija bezrezervno zalažemo“, istakla je Marija Dimitrijević, marketing menadžer Tempa.

U humanitarnoj akciji oslikavanja uskršnjih jaja učestvovaće i svi mališani iz gradova širom Srbije u kojima postoje Tempo centri, kao što su Novi Sad, Niš, Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Vrnjačka banja, Užice i Šabac.

Kviz o Crvenom krstu