Crveni Krst Beograd

Da li ste znali da boje menjaju život?

Kada se u zajedničkoj misiji sretnu Crveni krst i kompanija JUB, to za naše sugrađane znači da smo na dobrom putu da humanitarnu tradiciju i pristup građanima upotrebimo za još jednu aktivnost koja jača kvalitet života i očuvanje ličnog dostojanstva socijalno ugroženih građana.

U periodu koji je za nama kompanija JUB izrazila je želju da u godini jubileja pokaže svoje kapacitete i društvenu odgovornost. Zbog svega gore navedenog došlo je do razvoja jedne zanimljive saradnje koja ima za cilj da olakša i  pospeši kvalitet života mladih ljudi.

Cilj ove saradnje bio je da se za 50 mladih i radno sposobnih sugrađana, obezbedi edukacija i pospeši samostalnost u molerskim i dekorativnim poslovima kroz trening i osnovnu edukaciju. Svesni činjenice da su ova zanimanja u sve većem deficitu, Crveni krst se uz podršku lokalnih organizacija raspitao i pronašao mlade ljude koji su imali volju da u duhu kompanije JUB bojom promene svoj život!

Akademija JUB koja se nalazi u sklopu pomenute kompanije stavila je na rapsolaganje svoje edukativne kapacitete za polaznike kojima će donirati i proizvode iz svog asortimana za prebojavanje njihovih soba u kojima borave. Najbolje polaznike kompanija JUB preporučiće licenciranim izvođačkim ekipama sa mogućnošću daljeg angažmana što osnovnu i pokretačku ideju koja glasi: „Boje menjaju život“.

Ovo je samo jedna od definisanih aktivnosti kojima se izražava visok stepen osetljivosti ka najugroženijim kategorijama društva u različitim regionima, a mi Vas u narednim danima obaveštavamo o još jednom lepom projektu na kom slobodno možemo reći Crveni krst tradicionalno sarađuje sa ovom Kompanijom JUB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kviz o Crvenom krstu