Crveni Krst Beograd

Rezultati akcije”Stalo nam je.Hvala što pomažete”

Crveni krst Beograda  je u saradnji sa kompanijom “Deleze Srbija “ d.o.o.  uspešno realizovao u Nedelji solidarnosti akciju  “Stalo nam je.Hvala što pomažete”.

Cilj akcije , koja je realizovana u 16 „Maksi“ supermarketa na 12 opština na teritoriji grada Beograda ,  bio je obezbeđenje pomoći u osnovnim životnim namirnicama (brašno, ulje, šećer, so, testenina, pirinač, pasulj, konzervirana hrana, supe u kesici, čaj, keks..) za socijalno najugroženije građane Beograda .

U subotu, 15.09.2018. i nedelju, 16.09.2018. u vremenu od 9-16  časova volonteri Crvenog krsta dežurali su u „Maksi“supermarketima kako bi preuzeli opredeljenu donaciju.Za potrebe akcije štampani su plakati,nalepnice za kutije i lifleti. Plakati su bili vidno istaknuti u  supermarketima  dok su liflete naši volonteri davali sugrađanima i pozivali ih da nam se priključe i podrže akciju.

U ovoj vikend akciji prikupljeno je više od tri tone , tačno  3.241,29 kilograma /litara razne robe /brašno, ulje, šečer, so, testenina, pirinač, konzervisana hrana,čaj,keks i druga roba.

Zahvaljujući donacijama građana pripremljeno je i podeljeno 480 paketa najugroženijim porodicama iz našeg glavnog grada.

Stalo nam je . Hvala što pomažete!

SGSV2IMG-eaa43d3e07c3edd77d5786727403a4a5-V2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kviz o Crvenom krstu