Crveni Krst Beograd

HUMANITARNA IZLOŽBA

„POKAŽIMO IM ŠTA ZAISTA ZNAČI LJUBAV“

Poštovani,

Pozivamo Vas da zajedno sa Crvenim Krstom Beograd učestvujete u realizaciji jednog od najplemenitijih socijalnih programa naše organizacije „Oporavak socijalno ugrožene dece“. Vašom podrškom, omogućićete da najugroženiji mališani koji žive u Beogradu i koji odrastaju u porodicama u kojima ne postoji socijalna sisgurnost po prvi put organizovano borave u nekom od odmarališta u društvu svojih vršnjaka, i time ćete doprineti da se barem na kratko promeni njihova teška svakodnevnica.

Tim povodom, Crveni krst Beograd u četvrtak 25. juna 2015. godine sa početkom u 14h, u prostorijama naše organizacije, ulica Simina 19 treći sprat, organizuje humanitarnu prodaju dečijih radova kako bismo zajedno sa predstavnicima kompanija, firmi, udruženja – donatorima, otpočeli ovu akciju i prikupili sredstva za realizaciju ovog programa.

Cena radova neće biti definisana, pa svi oni koji budu prisustvovali izložbi biće u prilici da u skladu sa svojim mogućnostima otkupe rad, i na taj način postanu donatori.
Pozivamo Vas da nam se pridružite, a za dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone Crvenog krsta Beograd 011/2620-616, kao i 063/860-3621.

Budite i Vi deo pozitivne promene !!!

Kviz o Crvenom krstu