Crveni Krst Beograd

Donacija kompanije „IMLEK“ AD

20160211_101519Crveni krst Beograda dobio je još jednu donaciju kompanije „IMLEK“ AD iz Beograda. Donacijom koja se sastojala od 12.000 komada Balans+ kiselog mleka u pojedinačnom pakovanju od 150gr (ukupna težina donacije je 2,5 tona), pomognuto je 11 institucija i ustanova u Beogradu.
Pomoć je opredeljena i dostavljena u: Svratište za decu ( lokacija u Krfskoj ulici i u Bulevaru Arsenija Čarnojevića), Prihvatilište za odrasla i stara lica, Prihvatilište za decu na Voždovcu, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju – Sremčica, Edukativno – kreativni centar za MNRO, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, Sigurna kuća na teritoriji opštine Rakovica, Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Versko dobrotvorno starateljstvo i Manastir Fenek za korisnike narodne kuhinje kao i organizacija Crvenog krsta Surčin koja je opredeljenu količinu podelila socijalno-ugroženim porodicama sa svoje teritorije.
Crveni krst Beograda smatra da je posvećenost kompanije „Imlek“ da pomaže najugroženije primer društveno odgovornog rada i poslovanja. Naša organizacija je imala zadovoljstvo da , zahvaljujući ovoj donaciji, pomogne značajan broj ustanova koja vode brigu o zdravlju i boljitku osetivih kategorija stanovnika koje žive u našem gradu.

Kviz o Crvenom krstu